UTAZZON KELLEMESEN ÉS HAGYJA A VEZETÉST MÁSRA!

Megbeszélés? Bonyolítsa menet közben, teljes kényelemben egy Sixt limuzin hátsó üléséről! Tárgyalás? Érkezzen tárgyalásaira elegánsan, kipihenten a legújabb prémium BMW és Mercedes-Benz modellek egyikével!

 

Legújabb prémium flottánk tagjai az iPad Solutions applikációnak köszönhetően felejthetetlen élménnyé teszik az utazást: amellett, hogy igény szerint tájékoztatják Önt a Sixt szolgáltatásairól, Budapest nevezetességeiről, az interaktív térkép segítségével akár az útvonalat is nyomon követheti.

 

Igényes megjelenésű sofőrjeink névre szóló táblával várják Önt a reptéren, így könnyen és gyorsan juthat el a reptér VIP parkolójában várakozó Sixt limuzinjához, és egy fárasztó repülőút után várakozás nélkül indulhat a tetszőleges úti cél felé.

 

A prémium sofőrszolgálat folyamatosan tréningezett, idegen nyelveket beszélő sofőrjei gondoskodnak minden felmerülő igény kielégítéséről, legyen szó akár tárgyalásról vagy esküvői transzferről. Autóinkban alap bekészítés az ásványvíz és újság, de egyedi kérések esetén is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Bővebb információkért érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken!
Kovács Arnold - Sixt Limousine Service Sales
E-mail: [email protected]
Mobil: +36 20 441 0732

 

 

ECONOMY CLASS FLOTTÁNK

PREMIUM CLASS FLOTTÁNK

ÉRDEKLŐDÖM