Transzfer Szolgáltatás

Sixt Limousine ajánlatkérő form

Szolgáltatás Utazzon kellemesen, hagyja a vezetést másra

Bonyolítsa le megbeszéléseit kényelmesen, menet közben egy Sixt limuzin hátsó üléséről, vagy érkezzen tárgyalásaira elegánsan a legújabb prémium BMW modellek egyikével!

Legújabb prémium flottánk tagjai az iPad Solutions applikáció segítségével felejthetetlen élménnyé teszik az utazást, és amellett, hogy igény szerint tájékoztatják Önt a Sixt szolgáltatásairól, valamint Budapest nevezetességeiről, az interaktív térkép segítségével akár az útvonalat is nyomon követheti.

Kiváló öltözékű sofőrjeink névre szóló táblával várják Önt a reptéren, így könnyen és gyorsan érheti el a reptéri VIP parkolóiban várakozó Sixt limuzin autóját, és egy fárasztó repülőút után várakozás nélkül juthat az Ön által meghatározott desztinációba.

A prémium sofőrszolgálat folyamatosan tréningezett, idegen nyelveket beszélő sofőrjei pedig minden igényt kielégítenek, legyen szó egyedi bekészítésekről (ásványvíz, angol nyelvű újság), egy tárgyalásról vagy akár esküvői transzferről.

Béreljen prémium autót, prémium sofőrrel:

  • tárgyalásokra,
  • reptéri transzferhez,
  • konferenciákra és gála rendezvényekre,
  • privát kényelmi szolgáltatásokra,
  • vagy, ha csak városnézését szeretné felejthetetlenné tenni!

 

 

Önnek mindez jár! A Sixt-tel egyszerre lehet elegáns, exkluzív és kényelmes az utazása. A Sixt Limuzinnal az ember nem jön, hanem MEGÉRKEZIK! Ha ez nem győzte volna meg Önt, tekintse át referenciáinkat, ajánlatainkat.

Red Bull

UEFA

Bocuse d’Or

OTP Travel

Emirates

KIA Motors

Bővebb információkért érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken!

Podhraczky András - Sixt Limousine Service Supervisor

E-mail: Andras.Podhraczky@sixt.hu

Mobil: +36 20 340 2244

Tel.: +36 1 451 4227