Szállodák

Airport Hotel Budapest

www.airporthotel.hu

Best Western

A BEST WESTERN a világ legnagyobb szállodalánca, világszerte több, mint 4200 szállodával. Szállodáinkat három kategóriába soroltuk, az alapszolgáltatásokat kínáló hoteleket CORE-nak , az ennél lényegesen több szolgáltatást nyújtó házakat PLUS-nak és a kizárólag magas minőségi előírásoknak megfelelő szállodáinkat PREMIER-nek neveztük el.

A BEST WESTERN láncnál a legfontosabb szempont, hogy a vendégek külénféle igényeit maximális kiszolgáljuk illetve a rendkívül magas minőségi előírások betartsuk. Próbálja ki Ön is szolgáltatásainkat!

www.bestwestern-ce.com

Boscolo Budapest

A Boscolo Budapest szálloda az 1894-ben épült eredeti épület újragondolása: az olasz reneszánszra támaszkodó eklektikus stílus mellett a modern kortárs belsőépítészet is teret kapott. 185 szobával, 11 konferenciateremmel várja a luxusra és kényelemre vágyó vendégeket.

Az impozáns épület hangsúlyosabb része a földszinti New York Café kávéház, amely a „Világ Legszebb Kávéháza” címmel büszkélkedik, és emellett a modern budapesti vendéglátás egyik vezető alkotóműhelye. Nemcsak a magyar gasztronómia megújításán, az „Esszenciális Magyar Gasztronómia” megalkotásán, de a nemzetközi gasztronómiai trendek követésében is az élen jár.

www.boscolohotels.com

Buddha-Bar Hotel Budapest

Buddha-Bar Hotel Budapest – „Not just  another hotel, it’s a lifestyle..."

A világhírű Buddha-Bar Hotels Kollekció második tagjaként megnyíló luxusszállodának a neobarokk stílusú Klotild Palota ad otthont. A kortárs modern ázsiai-gyarmati kialakítás merészen keveredik az impozáns 19. századi építészeti elemekkel, amely azonnal páratlan hatása alá vonja a szemlélőt.

Az ötcsillagos luxusszálloda Budapest legfőbb turisztikai és üzleti központjában található, a híres Váci utca sarkán. A főváros legnépszerűbb látványosságainak, üzleti negyedének, valamint a nemzetközi divatvilágból ismert márkák üzleteinek közelsége kitűnő kiindulópontként szolgál szabadidős és üzleti tartózkodás alkalmával egyaránt.

A legmodernebb technológiát felvonultató konferencia termek, és különleges kialakítású belső terek exkluzív rendezvények, üzleti események számára nyújtanak ideális helyszínt. Teljes testi és lelki nyugalomra vágyók előtt a kiakapcsolódás és felfrissülés új dimenziója nyílik meg a földöntúli kényeztetést nyújtó Buddhattitude Spa Centerben. Engedje, hogy magával ragadja az elit életstílus!

A Buddha-Bar Budapest Étterem eklektikus eleganciájában a modern távol-keleti dizájn dominál, kiteljesítve az egyedülálló kulináris élményt. Az exkluziv kétszintes étterem mámorító hangulatot áraszt, a különleges fénybeállítások pedig még misztikusabbá teszik a környezetet. A koncepció meghatározó eleme a hely szellemét képviselő hatalmas buddhaszobor. Akár felejthetetlen gasztronomiai élvezetre vágyik, vagy üzleti partnereit kívánja lenyűgözni, ideális választás.

www.buddhabarhotelbudapest.com

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest, a „The Leading Hotels of the World” első magyarországi tagja, 326 tágas szobát és 33 elegáns lakosztályt kínál a város szívében.

Éttermében a hazai és nemzetközi konyha különlegességeit szolgálják fel, a Kempinski Terasz és az FL Bar & Lounge a Fashion Streeten üzemel áprilistól októberig. A szállodában 2010-ben megnyílt az első közép-európai Nobu étterem. A szolgáltatások körét bővíti az ázsiai hangulatú SPA, fűtött medencével, gőzkabinnal, finn szaunával, tepidáriummal és fitness teremmel. A szálloda gazdag klasszikus és kortárs magyar műgyűjteménnyel büszkélkedik, a Kempinski Galéria elhivatottan szolgálja a hazai művészek bemutatását.

www.kempinski.com/budapesthide

Mellow Mood Group

www.mellowmoodgroup.com

Légitársaságok

British Airways

www.britishairways.com

Egyéb partnereink

Budapest Info - A főváros hivatalos turisztikai honlapja

www.budapestinfo.hu

Coffeeshop Company

Magyarország vezető kávézólánca, a Coffeeshop Company már a Danubius Irodaházban található kávézójában, a 1138 Budapest Váci út 141-ben is várja a kávézás szerelmeseit. A világszerte közel 300 kávézóval, és több mint 3000 egyedi kávézókoncepcióval rendelkező cégnek ez már a 9. üzlete Budapesten.

A bécsi székhelyű Coffeeshop Company koncepciójának alapgondolata a hagyományos bécsi kávézó ötvözése a trendi, Amerikából eredő "to go", azaz elviteles rendszerrel. A Coffeeshop Company a legjobb magasföldi arabika kávét, minőségi felfrissülést, kellemes környezetet és professzionális kiszolgálást nyújtja vendégei számára. Kínálatunkban a különlegesen pörkölt szemes kávéból készült hideg és meleg italok mellett gazdag tea- és forrócsoki-választék, üdítők, sütemények, szendvicsek is megtalálhatóak. Modern, nagyvonalú megjelenés mellett minőségi kínálat. Térjen be hozzánk és adja át magát egy másik világ nyújtotta élvezeteknek.

Ferihegyi "fapados" Parkoló

www.fapadosparkolo.hu

HVG Klubkártya

www.hvgklubkartya.hu

IMP (International Masters Publishers)

Az IMP nemzetközi cég (Magyar leányvállalata a Mester Kiadó Kft.), amely ismeretterjesztő kiadványok, készítésére és terjesztésére szakosodott.

Már 40 éve találkozhatnak kiváló minőségű kiadványainkkal a világ számos országában. Kiadványaink széles skálájából, a főzéstől a nyelvtanulásig, a természetes gyógymódoktól a szobanövényekig, az állatvilágtól a klasszikus zenéig vevőink megtalálják az érdeklődésüknek megfelelő termékeket.

Neston.hu

Magyarország legizgalmasabb médiacsatornája, az internet alapú Neston, amely 2011. októberben kelt életre. Ma már havi több mint 200.000 UV-s elérést produkál a Neston, amely minőségi elérésével és a számszerű eredményével piacvezetőnek számít egy hazánkban még bimbózódó kategóriában.

A világszinten is egyedinek számító zenei kínálat mellé, 2012. októbertől hasonló minőségű egyedi hangvételű, naponta elérhető szöveges tartalommal (mely kiegészül videóval, írással egyaránt) is bővül a Neston 2.0 kínálata. A platform zenei és szöveges tartalmáért olyan emberek felelnek, mint például az ország egyik legmeghatározóbb média személyisége Baló György, a Kossuth Rádió ex-főszerkesztője, a Tilos egyik alapítója Kerényi György, Genser András nemzetközi hírű DJ / producer és Nesta (Machán Frigyes) az EstFm és a radiocafe 98.6 egykori zenei igazgatója.

Embertől, embernek. A neston kerüli a napi politika zsákutcáit. Nem akar egyetlen izmus mögé beállni. Nem kerül meg egyetlen fontos eseményt sem, amely befolyásolja mindennapjainkat, de kiáll minden egyetemes erkölcsi érték mellett. Reflektál, kérdez, kíváncsiskodik, nem rohan, de halad előre. Kereskedelmi, de nem harsányan marketing szagú. Őszinte, de nem megmondó. Modern, de megőrzi a kultúránk legfontosabb alap pilléreit.

www.neston.hu

Nav N Go Kft.

www.navngo.com

Sicontact Kft.

www.eset.hu

Turizmus Ltd.

A TURIZMUS Kft. egyfelől releváns ismeretek, szolgáltatások és termékek előállítása, illetve közvetítése útján szolgálja a turizmus professzionális szereplőinek munkáját, másfelől kommunikációs platformot teremt a szakmai szereplők és a szakmai szereplőkkel kapcsolatot keresők számára.

Erőssége: a tágabban értelmezett turisztikai szakma felé történő, imázsépítő kommunikáció a diverzifikált turisztikai szakma egy-egy célcsoportja felé filteren keresztül, célzott üzenetek nagy biztonsággal történő eljuttatása a print, az online és a BTL-eszközök kombinált alkalmazása Termékei: Turizmus Panorámacélcsoport a turisztikai szakma Business Traveller Hungarycélcsoport a céges utazók és utaztatók Budapest Panoramacélcsoport a Budapestre látogató külföldi turisták Turizmus Tradeösszehangolt PR-kampányok tervezése és lebonyolítása, szakmai kiadványok készítése, terjesztése bérmunkában.

www.turizmus.com