Referenciák

Ha szeretné jobban megismerni vállalatok számára nyújtott tartós bérleti és flottakezelési szolgáltatásunkat, olvassa el az ügyfeleinkkel készített esettanulmányokat, amelyek részletesen bemutatják kiegészítő szolgáltatásainkat, a flotta kialakításának folyamatát, valamint partnereink tapasztalatait.

Hotel Parlament

Törekszünk a különlegességre
Iparág/tevékenység:
turizmus, szálloda
Autók: Mini Cooper, 9-3-as Saab

„A közös munkához nagyon sokat hozzá tud tenni egy olyan kapcsolattartó, aki mindent egy személyben el tud intézni” – vallja Patakfalvi Réka, a Hotel Parlament szállodaigazgatója. A szakember szerint a hotel flottakezelését végző Sixt Magyarországgal történő együttműködés sikerének is a bizalom és a hozzáértő kapcsolattartó az alapja.

Levi's

Vezető márkához profi partnerek
Iparág/tevékenység:
kiskereskedelem
Autók: Ford C-Max, Ford Mondeo

„Mi olyan cégekkel akarunk kooperálni, akik hozzánk hasonlóan prémium minőséget képviselnek, hiszen ez is kiállít rólunk egyfajta bizonyítványt” – vallja Varga Balázs, a Levi Strauss Magyarország ügyvezetője. A vállalat ezt a stratégiát követte akkor is, amikor flottakezelőt váltott.

Live Nation, Ticketpro

Egy húron pendülnek
Iparág/tevékenység:
koncertszervezés, jegyárusítás
Autók: 9-3-as, 9-5-ös Saab

„A tartós bérlet legnagyobb előnye, hogy a flottakezelő viseli a cégautókkal kapcsolatos adminisztrációs és egyéb terheket, így a vállalatoknak szinte nem is kell foglalkoznia az autókkal” – mondja Járdány Barna, a Ticketpro ügyvezetője a Sixt Magyarországgal való együttműködésről. A megállapodásban szintén részt vesz a Ticketpro stratégiai partnere, a Live Nation, amelynek ügyvezetője, Borsos László a Sixt rugalmasságát emelte ki.

Oxivit

A gyors reagálás akár életet is menthet
Iparág/tevékenység: egészségügyi szolgáltató
Autók:
BMW, Opel Zafira

A címben szereplő régi közhely érvényességét a Sixt, illetve partnere, az Oxivit Orvoscsoport is megtapasztalhatta, amikor a második kerületi ügyeletet ellátó gépkocsi helyett kellett csereautót biztosítani. A tartós bérleti együttműködéséről Dr. Sonkodi Balázs, az Oxivit ügyvezető igazgatója nyilatkozott.