Flottakezelési szolgáltatásaink

Flottakezelés - a gondtalan autózásért

A Sixt flottakezelő szolgáltatását nem csak pénzügyi szempontból érdemes választani, kiegészítő megoldásai ugyanis a kényelem legmagasabb fokát biztosítják. A flottamenedzsment révén a Sixt gondoskodik a cégautókkal kapcsolatos napi ügyek intézéséről és a megfelelő biztonságról. A szolgáltatást a flotta méretére vonatkozó korlátozások nélkül biztosítjuk a tartós bérleti ügyfeleink mellett azoknak is, akik saját tulajdonukban tartják a gépkocsit.

 • Teljes körű ügyintézés
  A flottamenedzsment szolgáltatás szerves része az autókkal kapcsolatos napi ügyek átvállalása - legyen szó a kötelező vagy opcionális szervizek megszervezésétől a biztosításig bármilyen problémáról. Így az autóval kapcsolatos ügyintézés tulajdonképpen egy percet sem vesz el a munkaidejéből.
 • Nemzetközi segítségnyújtás
  A Sixt nemzetközi hálózata révén a világ szinte bármely pontján azonnali segítséget tud nyújtani a flottakezelést igénylő ügyfeleinek.
 • Csereautó biztosítás
  A Sixt autókölcsönzőként bármikor tud saját flottájából – lehetőség szerint kategóriaazonos – csereautót biztosítani, ha a gépkocsi megsérül vagy meghibásodik.
 • Kiterjesztett assistance szolgáltatás
  Az assistance szolgáltatás 24 órában, a hét minden napján rendelkezésére áll, és teljes körű szolgáltatást biztosít a sérült vagy műszaki hibás autó javíttatásához (időpont egyeztetése a szervizzel, szállítás, adminisztrálás, ezzel egyidejűleg akár csereautó biztosítása).
 • Dedikált kapcsolattartó
  A Sixt flottakezelés szolgáltatását igénylő ügyfeleinek minden esetben dedikált kapcsolattartót biztosít, aki részletesen ismeri a vállalat igényeit és szükségleteit. A széles jogkörrel rendelkező kapcsolattartó bármikor elérhető, és minden probléma vagy új igény esetén hatékony segítséget nyújt.
 • Személyre szabott kimutatások
  A Sixt ügyfelei számára igény szerint elkészíti az autók használatával kapcsolatos kimutatásokat, amelyek többek között fontos szerepet játszhatnak a vállalat tevékenységének optimalizálásánál is. A Sixt honlapjának egyedi jelszóval védett ügyfélkapu rendszerében emellett bármikor rugalmasan lekérdezheti az Ön számára fontos információkat.
 • Hozom-viszem szolgáltatás
  A hozom-viszem szolgáltatás keretében a Sixt munkatársai nem csak megszervezik, hanem el is végeztetik a gumicserét vagy akár a kötelező szervizlátogatást - előre egyeztetett időpontban átveszik az autót, majd a megfelelő szolgáltatás után visszaviszik Önnek.
 • Autóápolás, tisztítás
  A Sixt partnereinél az autó teljes külső és belső tisztíttatását elintézheti, így az autó mindig kifogástalan állapotban áll rendelkezésére, amikor szüksége van a jó megjelenésre.
 • Külön díjazás nélküli élet- és balesetbiztosítás
  A Sixt a flottakezelés kapcsán is külön díjazás nélkül biztosítja az autók használói számára az élet- és balesetbiztosítást.
 • Flotta értékesítésében nyújtott segítség
  A Sixt kiterjedt partnerhálózata révén segítséget tud nyújtani akkor is, ha a flottakezelés keretébe vont gépkocsik eladása mellett dönt. Amennyiben a vásárlás helyett alternatív megoldást keres a vállalati autók biztosítására, érdemes tájékozódnia a Sixt tartós bérleti szolgáltatásáról, amelyhez minden esetben biztosítjuk a flottakezelést is.