Ingyenes keretszerződés

„Egy vidéki konferenciára kellett indulnom hétfőn reggel. Egyszerűen nem hittem a szememnek, amikor vasárnap este egyébként megbízható autóm fedélzeti számítógépe kritikus hibát jelzett. Természetesen szó sem lehetett arról, hogy így vágjak neki az útnak. Ez volt az a pillanat, amikor imába foglaltam irodavezetőnk nevét, aki ragaszkodott hozzá, hogy ingyenes keretszerződést kössünk a Sixttel." – Kovács Lajos, ügyvezető

Ingyenes gépjárműbérleti keretszerződésünk költséghatékony és rugalmas megoldást biztosít, ha cégének gyorsan bérautóra van szüksége. Amikor kiesik egy autó a vállalati flottából vagy külföldi partnere számára szeretne gépjárművet biztosítani, csak ügyfélszolgálatunkra kell betelefonálnia, és mi – mindenféle bonyolult adminisztráció vagy hitelképesség-vizsgálat nélkül – órákon belül kiszállítjuk cégéhez a megfelelő bérautót.

Mindezek mellett a Sixt kiemelkedő minőséget és kedvező árakat biztosít Önnek. A Sixt márka tulajdonosa a németországi székhelyű Sixt AG, mely több mint 100 országban, 4000 irodával rendelkezik. A több mint 350 bérautóból álló magyarországi gépjárműpark BMW, Renault, Ford, Opel, Saab márkák különféle modelljeiből tevődik össze, amelyeket garantáltan kifogástalan állapotban biztosítunk ügyfeleink számára.

Bérlési kötelezettséggel sem járó ingyenes keretszerződésünk segítségével így nem csupán a vállalatánál hirtelen felmerülő gépjármű igényeket kezelheti könnyedén, de abban is biztos lehet, hogy mindig kitűnő kiszolgálásban lesz része.

Kérje egyedi ajánlatunkat! Az alábbi űrlap kitöltését követően dedikált kapcsolattartónk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy kialakítsa az Ön vállalata számára legkedvezőbb árkonstrukciót.

Kérjük, az üzenet mezőben egyértelműen jelezze, hogy az ingyenes keretszerződés miatt szeretné felvenni velünk a kapcsolatot!