Rövid távú bérlés

A Sixt autókölcsönző vállalati ügyfelei számára is biztosítja magas színvonalú, a rövid távú bérautó igényeket megoldó szolgáltatását. Amennyiben az Ön vállalatánál gyakran előfordulnak rövidebb távra vonatkozó cégautó igények, lépjen velünk kapcsolatba. A Sixt autókölcsönző ugyanis a vállalatok számára egy olyan, díjmentesen köthető keretszerződést kínál, melynek révén rendkívül kedvező bérleti díjak ellenében kezelhetővé válnak a hirtelen felmerülő, rövidebb távra szóló cégautó igények. (A keretszerződés nem jár bérlési kötelezettséggel!) A bérleti díj átutalással is kifizethető. A Sixt ráadásul nem kér kizárólagosságot.

A bérlés folyamata igen egyszerű, nem jelent megterhelést és sok papírmunkát ügyfeleink számára. A bérautó igényt elegendő e-mailen vagy faxon elküldeni a szerződésben található formanyomtatványon. Ezt a Sixt ügyfélszolgálat visszaigazolja, és egyben átküldi a foglalási számot. A bérelt gépkocsikat Budapesten díjmentesen kiszállítjuk a kért helyszínre, a leadás tekintetében pedig hasonlóan rugalmasak vagyunk, Budapest területén belül a visszavételt is díjmentesen bárhova kérheti.

Kérje egyedi ajánlatunkat! Az alábbi űrlap kitöltését követően dedikált kapcsolattartónk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy kialakítsa az Ön vállalata számára legkedvezőbb árkonstrukciót.

Kérjük, az üzenet mezőben egyértelműen jelezze, hogy rövid távú bérléssel kapcsolatban keresi kollégáinkat!