Rövid és hosszú távú bérlés

A Sixt autókölcsönző vállalati ügyfelei számára is biztosítja a prémium színvonalú, rövid, illetve hosszú távú bérautó igényeket kielégítő szolgáltatásait!

Amennyiben az Ön vállalatánál igény merül fel rövid vagy akár hosszú távú autóbérlésre vonatkozóan, úgy örömmel vesszük megkeresését!

A Sixt autókölcsönző a vállalati partnerei számára egy olyan, díjmentesen köthető keretszerződést kínál, melynek révén bármilyen kötelezettség nélkül, kedvezményes bérleti díjak ellenében, különböző vállalati VIP programok keretén belül tudják igénybe venni autóbérlési megoldásainkat.

Vállalati partnereink akár utólagos fizetéssel, átutalással is rendezhetik a szolgáltatás díját.

Ügyfeleink igényeihez igazodva hosszú távú (1-12 hónap) bérautó igényekre is szívesen adunk megoldási javaslatot, figyelembe véve a partner által megadott kéréseket és preferenciákat.

Megrendelték már új autóikat és a köztes időszakra szükség lenne bérautóra? Azonnali ad-hoc csereautóra lenne szükség a jelenlegi szervizelési ideje alatt? Új kollégát vettek fel és a próbaidő alatt nem vásárolnának saját autót? Szeretnék a munkatársakat motiválni, vagy akár jutalmazni a SIXT dolgozói autóbérlési programjába becsatlakozva? Keressenek minket bátran, mert a SIXT flottájában garantáltan találnak az egyedi igényeiknek megfelelő kategóriákat és modelleket!

A bérlés folyamata nagyon egyszerű: a bérautó igényt elegendő e-mailen elküldeni a szerződésben található formanyomtatványon. A Sixt foglalási központja visszaigazolja, és azonnal átküldi a foglalási számot, a bérelt gépkocsikat pedig egyedi kérés alapján akár ki is tudjuk szállítani a kért helyszínre.

Kérje egyedi ajánlatunkat a sales@sixt.hu mail címre elküldve. Az alábbi űrlap kitöltését követően dedikált kapcsolattartónk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy kialakítsa az Önök számára legkedvezőbb ajánlatot.

Kérjük, az üzenet mezőben egyértelműen jelezze, hogy rövid, vagy hosszú távú bérléssel kapcsolatban keresi kollégáinkat!