Az elmúlt nehéz időszak után végre sokkal szabadabban mozoghatunk, ám az újraindulás nem minden téren zökkenőmentes. Nem tudunk bárhova repülővel eljutni, a légi közlekedés nehézkes és kiszámíthatatlan lesz még egy jó darabig. Szerencsére a Sixt most is felkészült arra, hogy gyors, biztonságos és elegáns mobilitási megoldásokat nyújthasson ügyfeleinek!

Eddig is komolyan vettük a járművek tisztán tartását és fertőtlenítését, ám a mostani helyzet és ügyfeleink biztonsága még komolyabb odafigyelést igényel! Egy professzionális, 3 körös folyamat biztosítja, hogy autóinkat a lehető legtisztább és legbiztonságosabb állapotban adjuk át ügyfeleinknek, minimálisra csökkentve a fertőzés terjedésének esélyét. Amennyiben koronavírus gyanúja merülne fel, az érintett járművet azonnal kivonjuk a forgalomból és teljeskörűen fertőtlenítjük, mielőtt újra használatba helyeznénk.

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Telefon: (+36 1) 451 4227
E-mail: [email protected]

Normál autóbérlés: közel 850 darabos rent a car flottánkból több, mint 40 kategóriából tudunk bérautó megoldást nyújtani rövid (1-30 napos), illetve hosszú távra (30+ nap).

 

Csereautó szolgáltatás: a szervizelés idejére, akár már 1 napra csereautót biztosítunk.

 

Pre-delivery bérlés: amennyiben a cég tartós bérleti konstrukcióban gondolkodik vagy egyedi igény szerinti gyártásból vesz gépkocsit, de a munkavállalónak már a rendelési/gyártási időszakra autót akar biztosítani, úgy a rent a car flottából tudunk megfelelő kategóriájú gépjárműről gondoskodni.

 

Bérlés új kollégának, próbaidős munkavállalónak: váratlanul belépő új kollégának vagy akár próbaidőre gépkocsi biztosítása.

 

Motivációs bérlés: egyre népszerűbb és számos céges partnerünk alkalmazza. Dolgozói elégedettség növelése, motiváció céljából azoknak a munkavállalóknak, akiknek nem jár céges autó, időszakosan mégis hozzájutnak a lehetőséghez pl. kimagasló teljesítményük miatt. Ide tartozik a magasabb kategóriás autó biztosítása azoknak a kollégáknak, akik már rendelkeznek céges autóval, vagy az autóhasználattal történő motiválás/támogatás nyári-téli szabadság idejére, hétvégére, év dolgozója címhez, illetve egyéb teljesítmény eléréséhez kötve.

 

Időszakos igényeknek megfelelő bérlés: pl. síeléshez, nyaraláshoz nagyobb (7+ személyes) autó bérlése, kollégák együttes utazása, külföldről érkezők, menedzsment, projektvezetők részére történő autóbérlés.

 

Autóvásárlás előtt tesztelési lehetőség: 1 napos / hétvégi bérlések az adott autó tesztelésére, a gépkocsi megvásárlása előtt (főleg flottamenedzserek, cégvezetők, menedzsment tagok részére).

 

Élményautózás: sportautók, nyári élményautók bérlési lehetősége.

 

Céges rendezvények, konferenciák, csapatépítők: 7-9 személyes kisbuszok sofőr nélkül vagy sofőrrel, vezetéstechnikai programokra történő bérlések akár 100-as nagyságrendben, a bérlő cég tematikájának és igényeinek megfelelően.

 

Marketing célra történő bérlés: autók bérlése kiállítási, tesztelési céllal, matricázva, arculatosítva, a partner egyedi igényeinek megfelelően.

 

Külföldön történő autóbérlés: vállalati SIXT kártya biztosítása azoknak a partnereknek, akik rendszeresen utaznak Európába vagy akár a tengerentúlra, és gyorsan, saját hitelkártya használata nélkül, a bérleti díj utólagos megfizetésével szeretnének autóhoz jutni az adott ország repülőterén.