A jelenlegi helyzetben sajnos megesik, hogy a korábban megrendelt új céges autó nem érkezik meg időben, és kiszámíthatatlan, hogy mennyit kell még várni az átadásig. Pedig már nagy szükség lenne rá...

 

Szerencsére a Sixt mobilitási megoldásai most is rendelkezésére állnak: gyorsan, egyedi igényeknek megfelelően, és betartva a jelenleg elvárt higiénés szabályokat!

 

Ford Mondeo 2.0d Automata akár havi nettó 197 940 Ft-ért!*

 

Amennyiben ügyfelünk igényli, a kiválasztott jármű házhoz juttatásáról is gondoskodunk!**

REGISZTRÁLJON EGYEDI AJÁNLATUNKÉRT!

  • A megnevezett gépkocsi modellt a készlet erejéig biztosítjuk a bérlő számára, a díjak visszavonásig érvényesek.
  • A megadott díjak azokra az új szerződésekre vonatkoznak, ahol az autó felvétele 2020. május 31-ig megtörténik.

 

 

Az ár tartalmazza:

  • a CASCO biztosítást,
  • a kötelező biztosítást,
  • a 0-24 órás belföldi és külföldi assistance szolgáltatást,
  • a csereautó szolgáltatást,
  • a teljesítményadót,
  • a cégautó adót,
  • a regisztrációs átalánydíjat és Magyarországi autópálya-matricát.

 

* Igény esetén egyéb modellek is bérelhetőek.

** Minimum egy heti bérlés esetén, budapesti átvételi címmel. Vidéki átvételi cím esetén kérjük, egyeztessen kollégánkkal!

Normál autóbérlés: közel 850 darabos rent a car flottánkból több, mint 40 kategóriából tudunk bérautó megoldást nyújtani rövid (1-30 napos), illetve hosszú távra (30+ nap).

 

Csereautó szolgáltatás: a szervizelés idejére, akár már 1 napra csereautót biztosítunk.

 

Pre-delivery bérlés: amennyiben a cég tartós bérleti konstrukcióban gondolkodik vagy egyedi igény szerinti gyártásból vesz gépkocsit, de a munkavállalónak már a rendelési/gyártási időszakra autót akar biztosítani, úgy a rent a car flottából tudunk megfelelő kategóriájú gépjárműről gondoskodni.

 

Bérlés új kollégának, próbaidős munkavállalónak: váratlanul belépő új kollégának vagy akár próbaidőre gépkocsi biztosítása.

 

Motivációs bérlés: egyre népszerűbb és számos céges partnerünk alkalmazza. Dolgozói elégedettség növelése, motiváció céljából azoknak a munkavállalóknak, akiknek nem jár céges autó, időszakosan mégis hozzájutnak a lehetőséghez pl. kimagasló teljesítményük miatt. Ide tartozik a magasabb kategóriás autó biztosítása azoknak a kollégáknak, akik már rendelkeznek céges autóval, vagy az autóhasználattal történő motiválás/támogatás nyári-téli szabadság idejére, hétvégére, év dolgozója címhez, illetve egyéb teljesítmény eléréséhez kötve.

 

Időszakos igényeknek megfelelő bérlés: pl. síeléshez, nyaraláshoz nagyobb (7+ személyes) autó bérlése, kollégák együttes utazása, külföldről érkezők, menedzsment, projektvezetők részére történő autóbérlés.

 

Autóvásárlás előtt tesztelési lehetőség: 1 napos / hétvégi bérlések az adott autó tesztelésére, a gépkocsi megvásárlása előtt (főleg flottamenedzserek, cégvezetők, menedzsment tagok részére).

 

Élményautózás: sportautók, nyári élményautók bérlési lehetősége.

 

Céges rendezvények, konferenciák, csapatépítők: 7-9 személyes kisbuszok sofőr nélkül vagy sofőrrel, vezetéstechnikai programokra történő bérlések akár 100-as nagyságrendben, a bérlő cég tematikájának és igényeinek megfelelően.

 

Marketing célra történő bérlés: autók bérlése kiállítási, tesztelési céllal, matricázva, arculatosítva, a partner egyedi igényeinek megfelelően.

 

Külföldön történő autóbérlés: vállalati SIXT kártya biztosítása azoknak a partnereknek, akik rendszeresen utaznak Európába vagy akár a tengerentúlra, és gyorsan, saját hitelkártya használata nélkül, a bérleti díj utólagos megfizetésével szeretnének autóhoz jutni az adott ország repülőterén.